Ons menu

 

Soepen

Dagverse soepen, zoals tomatensoepen vindt u bij ons altijd. Afhankelijk van het seizoen serveren wij ook speciale seizoenssoepen.

 

 

 

 

Voorgerechten

Een ruime keuze aan voorgerechten liggen voor u klaar. U heeft keus uit diverse warme voorgerechten zoals saté, loempia´s en nog veel meer. Daarnaast hebben wij ook koude voorgerechten met o.a. een ruime keus aan verschillende soorten sushi.

 

 

 

 

Wokken

De ruime keuze uit vlees, vis, gevogelte en groenten combineert u met één van de sauzen. Onze ervaren koks bereiden binnen enkele tellen een heerlijke maaltijd voor u klaar.

   

 

 

Teppanyaki

Deze traditionele bereidingswijze wordt door onze koks uitstekend beheerst. Zij maken in een handomdraai een heerlijke culinaire traktatie voor u klaar.

   

 

 

Warm Buffet

Voor ons buffet maken onze koks dagelijks overheerlijke Oosterse gerechten, frietjes en snacks.

   

 

 

Dessert

Als dessert is er keuze uit diverse vruchten, verschillende soorten ijs, en omdat we toch aan het verwennen zijn, is er ook verse slagroom en diverse toppings.

   

 

 

Dranken

U heeft de keus uit een groot assortiment frisdranken, wijnen, bieren, koffie en thee. Sterk alcoholische dranken zijn niet in de prijs inbegrepen, deze kunt u tegen betaling aan onze bar afhalen.